SUPERBOOST®

GEEF JOUW GELAAT DE ULTIEME WORKOUT

Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid, deze behandeling kan voor veel worden ingezet: Huidverjonging, verminderen van (fijne) rimpels, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, acné, ...

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

1. Reinigen

Reiniging met een reiniger aangepast aan jouw huidtype - hier gebruikten we de ESSE Sensitive Reiniger, een natuurlijke reiniger met aloe vera, probiotica en prebiotica.

2. Exfoliëren

Verwijderen dode huidcellen, huid polijsten en glad maken. Het type product wordt opnieuw afgestemd op jouw huid!

Onze ESSE Microderm Exfoliator - zeer mild maar effectief; de marula olie zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en glad blijft.

3. Jet stream

Actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald.

4. Elektrostimulatie

De spieren krijgen impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd.

Deze techniek noemen we in de wetenschap ook wel bio-feedback.

Dit is niet pijnlijk ;-)!

5. Verzorging

Na elke behandeling ga je met een mooie glow en aangepaste dag of nachtverzorging naar huis.

F.A.Q SuperBoost

Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid, deze behandeling kan voor veel worden ingezet: Huidverjonging, verminderen van (fijne) rimpels, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, acné.

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

Een SuperBOOST behandeling bestaat uit 2 delen:

1. JET STREAM

Hier begint de eigenlijke Superboost-behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de AnubisMed cocktails aan de noden van de huid.

2. ELEKTROSTIMULATIE

Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback) krijgen spieren impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

  • Gelaat
  • Hals (alleen deel 1 + deel 2 aan zijkanten hals)
  • Handen (alleen deel 1)
  • Decolleté (alleen deel 1)

Het Superboost-toestel maakt het mogelijk om de huid door te dringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos actieve substanties door de huidadnexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de epidermis en de dermis te bereiken. De haarfijne openingen aan de uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design. Deze methode heeft bewezen resultaten:

1.

Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Duurzaam verouderen. 

2.

Een oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, oog-en wenkbrauwlifting, onregelmatige huid, grove poriën, acné, huidspanning en veel meer.

3.

Zeer resultaat-gericht met een prachtig natuurlijk effect.

- Pacemaker

- Ingebouwde pijnstiller

- Gehoorapparaat ingebouwd (niet ingebouwd --> uitdoen), de Jet-Stream om je huid proper te maken kan wel

- Zwanger (of proberen zwanger te worden)

- Behandeling bij oncoloog (eerst toestemming vragen aan behandelende arts)

- Chemotherapie

- Verbrandingen / verwondingen

- Ernstige allergieën of gevoeligheid

- Innemen van sterke medicatie (bv.: roaccutane)

- Lenzen? Bij voorkeur uitdoen tijdens behandeling voor eigen comfort

- Epilepsie (vragen aan behandelende arts)

- Botox - pas na 3 weken SuperBOOST mogelijk

- Fillers - pas na 3 weken SuperBOOST mogelijk

- Migraine - een aanval kan ontstaan bij het 2e deel van de behandeling

Na 1 sessie is er reeds een voelbaar & zichtbaar resultaat. Echter, wij raden aan om te starten met een kuur van 4 sessies (om de 2-4 weken). Daarna is een vervolgbehandeling aangeraden om de 6 maanden. Vaker mag natuurlijk ook ;-)!

- 5 dagen niet scrubben, peelen of waxen

- geen ablatieven (oppervlakkige) behandelingen uitvoeren

- gedurende 5 dagen geen sterkte vitamine A- crèmes gebruiken of zuren

- elke dag insmeren met SPF 30 of SPF 50

- de huid elke ochtend en avond insmeren met een passend serum en een passende dagcrème