E.M.S.

SPIERTRAINER

Work-out without effort

De Elektro Musculaire Stimulatie (spiertrainer) presteert spiercontracties overeenkomende met meer dan 20.000 buikspieroefeningen voor de buik of ''squats' voor de billen of armspieroefeningen.

ONLINE AGENDA & PRIJZEN

Veel gestelde vragen?

Elektro Musculaire Stimulatie is een niet-invasieve technologie die wordt gebruikt om spieren te versterken en huid te verstevigen door de actie van het gefocusseerde magnetische veld op het te behandelen gebied. Deze methode is ideaal om te gebruiken op de billen en de buik en zorgt voor uitstekende resultaten.

In tegenstelling tot vrijwillige spiercontracties zijn supramaximale contracties onafhankelijk van de hersenfunctie en zijn ze veel effectiever. De Elektro Musculaire Stimulatie gebruikt een specifiek bereik van frequenties die geen spierrelaxatie toestaan tussen twee opeenvolgende stimulaties, dus de spier blijft geforceerd samentrekken. Deze extreme contractie-omstandigheden vereisen dat de spier zich aanpast en spiermassa ontwikkelt over het behandelde gebied. 

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat een gemiddelde toename van 15 tot 16% van de buikspiermassa werd waargenomen bij patiënten en dit één tot twee maanden na de Elektro Musculaire Stimulatie-behandeling.

De Elektro Musculaire Stimulatie-technologie is ontworpen voor body contouring. Deze behandeling heeft geen verdoving nodig en is volledig pijnloos. Clienten kunnen achterover leunen en ontspannen tijdens de sessie, terwijl het apparaat werkt; en presteert spiercontracties overeenkomende met meer dan 20.000 buikspieroefeningen voor de buik of “squats” voor de billen!

Er worden1 of 2 pads op de zone geplaatst en vastgemaakt. Daarna start het programma.

Eén sessie duurt 30 minuten, waarvan er 5 minuten opwarming zijn.

Per sessie kunnen we 2 pads gebruiken (verschillende combinaties zijn mogelijk). 

  • Buik
  • Love handles
  • Dijen
  • Heupen
  • Bovenarmen
  • Billen

Na een Elektro Musculaire Stimulatie sessie kan je lichte spierpijn ervaren.

Je kan je dagelijkse bezigheden gewoon hervatten.

Deze behandeling is niet echt geschikt voor mensen die zwaarlijvig zijn. Deze mensen moeten eerst vet verliezen voordat ze in staat zijn om de spieren te versterken. Als ze dat niet doen, zal het waarschijnlijk moeilijker zijn om enig verschil te zien.

Door het uitvoeren van een combinatie behandeling met vet bevriezen door middel van cryolipolyse is het wel mogelijk om resultaat te behalen.

Let op: Elektro Musculaire Stimulatie mag niet ondergaan worden:

– bij zwangerschap

– wanneer u een koperspiraal draagt

– bij een BMI hoger dan 26

– bij een buikvet plooi dikker dan 5cm

– indien er sprake is van bindweefsel of spier aandoeningen

Er mag geen metaal in de buurt van het apparaat gehouden worden. Sieraden dienen afgedaan te worden, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, u mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met (metalen) knopen dient uitgedaan te worden.