Protect Oil: klinisch bewezen bescherming en herstel

Protect Oil: klinisch bewezen bescherming en herstel

Het kiezen van huidverzorgingsproducten kan een uitdaging zijn in de wereld van vandaag. Hoe kies je in een markt vol beweringen (waarvan vele niet geloofwaardig zijn) huidverzorging waar je vertrouwen in kunt hebben?

De branche zit vol met ‘mooie’ taal, dus een goed begin zou kunnen zijn om merken te overwegen die zich richten op meetbare resultaten en duidelijke communicatie.

Bij ESSE Skincare werken ze eraan om de huidverzorgingsindustrie te veranderen door meetbare resultaten te leveren met een verantwoord en transparant productontwerp. Een goed voorbeeld hiervan is de Protect Oil uit de Sensitive Range.

De natuurlijke olie van de huid, talg, is ongelooflijk belangrijk voor de gezondheid en onze erkenning hiervan werkt door in het productontwerp. Protect Oil maakt gebruik van een hoogwaardig ingrediënt dat zeldzaam is in huidverzorging – Ximenia Olie. Deze lichtgewicht olie bootst de natuurlijk geproduceerde talg in je huid na en ondersteunt de natuurlijke werking ervan.

Een solide en duidelijke ontwerpfilosofie is echter niet waar het eindigt. Ze zijn ook wetenschappelijk onderbouwd over de voordelen van hun producten. De ESSE producten worden niet alleen in hun eigen laboratoria getest, maar ook door een onafhankelijk laboratorium in Bonn, Duitsland, om er zeker van te zijn dat de resultaten volledig onbevooroordeeld zijn.

Dus als we zeggen dat de Protect Oil de gevoelige huid beschermt, doen we dat met onafhankelijke klinische gegevens om dit te bewijzen.

De voordelen van Protect Oil, beoordeeld gedurende een onderzoeksperiode van 28 dagen, omvatten:

  • 31% verbetering in hydratatie
  • 11% vermindering van rimpeldiepte
  • 13% verbetering in huidstevigheid
  • 9% verbetering in huidelasticiteit

De huid herstelde ook sneller van irritatie bij behandeling met Protect Oil en er werden opmerkelijke voordelen gezien in het onderzoek met de naam van het product – bescherming. Protect Oil beschermde de huid tegen de schadelijke effecten van een irriterende stof, verminderde het erytheem (roodheid) met 40% en verminderde schade aan de barrière met 31%.

Vaak bevatten claims over huidverzorging de woorden “tot”, waarmee alleen het allerbeste resultaat wordt gemeld dat in een onderzoek is behaald. Maar hoe weet je welke resultaten je zult zien door het product te gebruiken als slechts één persoon in het onderzoek zo reageerde?

ESSE rapporteert de voordelen als gemiddelden over de hele onderzoeksgroep, dus als je een claim leest, weet je dat je daadwerkelijk een vergelijkbare verbetering van je huid kunt verwachten.

Ben je op zoek naar een product dat bescherming biedt tegen negatieve milieu-invloeden, de huid hydrateert, steviger en elastischer maakt en de rimpels minder diep maakt? Onze Protect Oil, met Ximenia Olie is een goede start.

Meer informatie over dit product hier.

Bron: ESSE Skincare

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.