Jouw start naar een mooie en gezonde huid!

Jouw start naar een mooie en gezonde huid!

Wil jij een eenvoudige dagelijkse huidverzorgingsroutine? Dan is ESSE dé oplossing!

ESSE ondersteunt jouw huid om zijn natuurlijke en beschermende oliën te produceren.

Starten doe je heel eenvoudig met 4 producten in het ESSE Startpakket.

Waarom raden wij je aan om met deze set te beginnen?

Tijdens de overgang van normale/klassieke huidverzorging naar probiotische huidverzorging kan jouw huid bepaalde symptomen ervaren naarmate deze zich aanpast aan de nieuwe omgeving. Het ESSE startpakket helpt mogelijke huidreacties te verminderen, de gevoeligheid te normaliseren en ontstekingen te verminderen, zodat je naadloos kunt overstappen van jouw huidige producten naar ESSE Probiotic Skincare.

Wat zit er in deze set?

Deze set wordt geleverd met een selectie van 4 royale producten; dit is ook voor de super gevoelige huid.

50 ml Sensitive Cleanser – deze pH-gebalanceerde, romige reiniger is geformuleerd om irritatie van jouw huid te minimaliseren en tegelijkertijd make-up effectief te verwijderen.​

30 ml Sensitive Mist – bevat probiotische extracten en prebiotische voedingsstoffen die een evenwichtstoestand in het microbioom van jouw huid ondersteunen en tegelijkertijd de hydratatie ervan verbeteren.​

20 ml Hydro Moisturizer – de probiotische extracten en prebiotische voedingsstoffen in deze ultrazachte, lichte Aloë Vera-basis kalmeren en hydrateren jouw (gevoelige) huid.

12 ml Protect Oil – de Ximenia-olie in dit product beschermt jouw huid en biedt volledige bescherming tegen omgevingsstressoren.

Wil jij aan de slag met een resultaatgericht – en duurzaam – huidverzorgingsprogramma? Dan raad ik jou aan om dit ESSE Startpakket (de Sensitive Trial Set) eens te proberen. Dit uitgebreide pakket is ook ideaal voor op reis en helpt jouw je huid te herstellen en de balans te herstellen, zelfs als je op reis  bent.

Je krijgt steeds persoonlijke begeleiding en advies op maat van mij.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.