Skincare voor mannen

Joeri's favorieten

Verwen je man, partner, (schoon)broer, (schoon)vader, opa,... met de
Favoriete Skincare van Joeri !


Lieve dames,
hebben jullie ooit stilgestaan bij de skincare routine van jullie mannen?
Misschien niet, maar geloof me, mannen kunnen net zo veel baat hebben bij goede verzorgingsproducten als wij.
Vandaag deel ik met jullie de favoriete skincare producten van mijn partner Joeri. Hopelijk kunnen jullie hier wat inspiratie uit halen voor een perfect cadeau voor de mannen in jullie leven. Of het nu voor Vaderdag, zijn verjaardag, of zomaar is, deze producten zijn gegarandeerd een schot in de roos!

Voor mannen is het belangrijk dat het een 'fris' gevoel geeft aan de huid & dat we het niet te moeilijk of te uitgebreid maken. Rome wasn't build in a day ;-).

Joeri begint zijn dag steevast met een verfrissende gezichtsreiniger. Deze reiniger verwijdert niet alleen alle onzuiverheden, maar laat zijn huid ook fris en klaar voor de dag achter. Wat deze gezichtsreiniger extra bijzonder maakt, is de milde formule die de huid niet uitdroogt maar wel diep reinigt. Perfect voor de man is om die reiniger in de douche te zetten.
Hij houdt van afwisseling en kiest ofwel voor de ESSE Gel Cleanser (verkwikkende schuimende reiniger met Pepermunt en Groene Munt) of de Likami Cleansing Milk.

Na het reinigen volgt natuurlijk een goede dagcrème. Joeri zweert bij zijn hydraterende dagcrème die fris aanvoelt op de huid. Deze crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter, wat ideaal is voor mannen die een hekel hebben aan een plakkerig gezicht. Zijn nummer 1 dagcrème is de Likami Intensive Hydrating Cream

Na het scheren gebruikt Joeri altijd de ESSE Sensitive Mist. Deze kalmeert de huid en voorkomt irritaties en roodheid die vaak na het scheren optreden. De subtiele vanille geur is een extra bonus voor hem.

Hij gebruikt ook al even de nieuwe verfrissende Deodorant Gel na het douchen.

Zelfs mannen moeten af en toe denken aan anti-aging. Joeri’s geheime wapen tegen de tijd is zijn anti-aging nachtcrème van Likami, ook wel gekend onder de naam Goodnight Renewal Cream. Deze crème werkt terwijl hij slaapt en zorgt ervoor dat hij iedere ochtend wakker wordt met een gehydrateerde en stralende huid. Het bevat krachtige ingrediënten die de huid herstellen en fijne lijntjes verminderen.

Voor die dagen dat Joeri iets minder slaap heeft gehad, heeft hij altijd zijn vertrouwde oogcrème bij de hand. Deze crème vermindert donkere kringen en zwellingen, zodat hij er altijd fris en uitgerust uitziet, zelfs na een korte nacht. Het is een must-have voor elke man die er scherp uit wil zien, ongeacht hoeveel slaap hij heeft gehad. Een extraatje aan deze oogcrème is dat het je ogen precies open trekt, wat ideaal is bij wat vermoeidheid. Leuk weetje: hij doet 8 maand met een flesje van deze oogcrème.

Waarom Skincare voor mannen belangrijk is

Veel mannen realiseren zich niet hoe belangrijk een goede skincare routine is. Maar net zoals vrouwen, worden mannen dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden zoals vervuiling en uv-straling. Bovendien kan regelmatig scheren de huid irriteren en uitdrogen. Daarom is het essentieel dat mannen ook een goede en op zijn minst basis skincare routine aanhouden.

Tips om je man te verleiden tot Skincare

1. Keep it simple! : Mannen houden meestal niet van uitgebreide routines. Kies voor producten die gemakkelijk en snel te gebruiken zijn.
2. Kies voor onopvallende geuren: Veel mannen geven de voorkeur aan subtiele geuren. Zoek naar producten met een lichte geur die niet te overheersend is.
3. Geef een Cadeauset: Een set met alle basisproducten kan een geweldige manier zijn om hem te introduceren in een nieuwe routine.

Dus dames,
waarom zou je je man of vader niet verwennen met een paar geweldige skincare producten?
Het is een attent en praktisch cadeau dat ze zeker zullen waarderen.
Met Joeri’s favorieten zit je altijd goed, en wie weet inspireer je ze wel om beter voor hun huid te zorgen!


Bezoek onze winkel of webshop en ontdek het volledige assortiment van Joeri’s favoriete producten. Ze zijn perfect voor elke man die graag fris en verzorgd door het leven gaat!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.