Cleansing Oil Likami clean beauty

Double trouble ;-) ?! Alles over dubbele reiniging met onze Likami Cleansing Oil & Milk

Dubbele reiniging is een essentiële stap in jouw effectieve huidverzorgingsroutine met de producten van Likami Skincare. Dit houdt in dat je twee verschillende reinigingsproducten gebruik om je huid echt grondig te reinigen. 

De eerste stap is  het gebruik van een reinigingsolie om make-up, zonnebrandcrème en overtollige olie op je huid op te lossen. De Cleansing Oil van Likami helpt jou ook om je mascara (ook waterproof en long-lasting) te verwijderen. 
We werken hier met de '60-seconden-regel': je masseert je gezicht voor de volle 60 seconden met de Cleansing Oil zodat de ingrediënten in de olie effectief gaan werken. Deze minuut helpt de huid verzachten, talgophopingen op te lossen maar ook om de structuur en algehele egalisatie te verbeteren.
Specifiek voor de mascara: na het aanbrengen van de cleansing oil heb je precies panda-ogen ;-) maar met onze 2e stap lossen we dat ook wel snel weer op... 

Vervolgens, in de tweede stap, gebruik je de Cleansing Milk reiniger van Likami op basis van aloe vera. Hiermee ga je onzuiverheden en de panda-ogen wegspoelen; je gaat ook de huid diep reinigen. Je krijgt een satijnzachte huid die straalt en gehydrateerd is.

De combinatie van de 2 stappen hierboven zorgen voor een schone, frisse huid en bereidt deze voor op de volgende stappen in je huidverzorgingsroutine.

In mijn webshop www.summershape.shop vind je de hoogwaardige producten van Likami voor zowel de eerste als de tweede stap van de dubbele reiniging, om ervoor te zorgen dat je huid optimaal wordt verzorgd.

Wil jij een mooie natuurlijke glow? Probeer deze dubbele reiniging uit en laat weten hoe het jou bevalt! 

Wil je deze dubbele reiniging eens ervaring bij mijn in het salon? Dat kan ook! Boek jouw Glow&Go gelaatsverzorging hier

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.